Marijke Schipper

Als klein meisje liep ik met een stok door het huis met mijn ogen dicht, omdat ik wilde weten hoe mijn opa zich voelde toen hij blind werd. Hoe loop je dan, wat doe je dan, wat kom je tegen? Deze fascinatie is altijd gebleven en voor mij kwam in de HBO-opleiding tot zelfstandig uitvoerend theatermaker alles bij elkaar: mensen en hun gedrag, en mijn gevoel voor drama.

Sinds mijn afstuderen schrijf, speel, regisseer en doceer ik met veel liefde en plezier.

Mensen door middel van theater bewust maken en in hun kracht zetten, is het allermooiste wat er is. Vooral als het over een onderwerp gaat dat er écht toe doet, een verhaal dat verteld móet worden. Als JF Coach doe ik dit door jongeren hun talent te laten ontdekken en ze skills mee te geven waar ze ‘on and off camera’ wat aan hebben. Ik benader de spellessen met humor en lichtheid met als bodem eronder: veiligheid. Hierdoor komt iemand tot bloei en de groep als geheel in verbinding met elkaar. Het is eigenlijk een soort Levenskunst ;-). Voel je welkom!

Projecten

Meld je nu aan voor het filmproject van de Lindenberg Nijmegen!
Aanmelden

Schrijf je in

Wil je jezelf opgeven voor een komend project bij jou in de buurt? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Zodra er een nieuw filmproject start neemt de JeugdFilms coach contact met jou op!