Guironey Coffi

Ik ben Guironey Coffi, geboren in Willemstad, Curaçao, en ik werk zowel voor als achter de camera. In 2008 begon ik aan mijn opleiding tot DTP'er, waar ik alle grafische programma's leerde kennen. In 2011 behaalde ik mijn diploma als Allround DTP'er en begon ik ook in de audiovisuele industrie te werken. Ik voltooide mijn opleiding tot Cameraman en Video-Editor in 2015. Na enige tijd in de creatieve industrie te hebben gewerkt, heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies voor diverse organisaties.

Als gastdocent heb ik lesgegeven in media aan de IMC Weekendschool en samen met verschillende basisscholen heb ik korte films gemaakt door heel Nederland voor UNICEF, met als thema kinderrechten. In 2018 behaalde ik mijn propedeuse aan de kunstacademie en stapte ik over naar Communicatie & Multimedia Design, waar ik drie jaar later afstudeerde. Momenteel volg ik een master in de creatieve industrie.

Gedurende de jaren heb ik ook ervaring opgedaan als figurant, edelfigurant, acteur en model voor series, televisie, online en campagnes.

Projecten

Meld je nu aan voor het filmproject van de Lindenberg Nijmegen!
Aanmelden

Schrijf je in

Wil je jezelf opgeven voor een komend project bij jou in de buurt? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Zodra er een nieuw filmproject start neemt de JeugdFilms coach contact met jou op!