Annemarie Ooft

Ik ben Annemarie Ooft. Actrice van beroep maar ook moeder van 3 kinderen, schrijver, ‘spoken-word artiest' en zangeres. Al deze rollen vul ik in met zoveel mogelijk enthousiasme en passie. Maar mijn grootste passie is om anderen te inspireren en enthousiasmeren in het ontdekken van de eigen talenten. Iedereen heeft een (verborgen) talent en kan iets goeds toevoegen, alleen al in je fantasie kan alles!

Ik ben alweer lang geleden afgestudeerd aan de toneelschool in Amsterdam. Ik heb intoneelstukken gestaan en geacteerd in series en films.

Ik vind het heerlijk om samen met jullie de acteer- en filmwereld in te duiken, een goed script te schrijven en een verhaal te verzinnen waarvan jullie denken: dit moet verteld worden! Om vervolgens samen met de groep - als teamspelers van een goede voetbalwedstrijd -  te gaan samenwerken met opperste concentratie. Een ervaring creëren die we nooit gaan vergeten, met als resultaat een film die blijft bestaan. Voor jou en iedereen: dat is de kunst van het filmmaken!

Lets go, Actie!

Projecten

Meld je nu aan voor het filmproject van de Lindenberg Nijmegen!
Aanmelden

Schrijf je in

Wil je jezelf opgeven voor een komend project bij jou in de buurt? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Zodra er een nieuw filmproject start neemt de JeugdFilms coach contact met jou op!