Sponsor een film

Creëer maatschappelijke waarde voor uw onderneming / organisatie (maatschappelijk betrokken ondernemen, MBO), inclusief exposure. Onder andere met uw vermelding in de intro, aftiteling en credits van de film. U heeft de mogelijkheid om het fimproject te sponsoren aan een groep naar keuze (bijvoorbeeld een school of een bepaalde gemeenschap). Indien nodig werven wij de deelnemers binnen de door u voorgestelde gemeenschap.

Uw bedrijf op het grote doek!

Kies een maatschappelijk thema waarover een korte speelfilm wordt gemaakt binnen een lokale gemeenschap. De deelnemers volgen een lesprogramma, waarin kennis wordt gemaakt met de film- en acteerwereld, met als resultaat een film met een belangrijke boodschap. De film wordt eenmalig in de bioscoop getoond middels een echte filmpremière, waarna de film online te zien en te delen is.
Onze sponsorpakketten
Rechten van de film
Wilt u de rechten van de film afkopen? Dat kan. U ontvangt dan het filmbestand. U kunt hiermee de film via uw eigen kanalen en netwerk verspreiden. Indien gewenst wordt de film niet op het JeugdFilms kanaal gepubliceerd.
Als u deze optie kiest doneert u met het bedrag van deze aankoop een nieuw project aan een groep naar keuze!
Neem contact op voor de tarieven en mogelijkheden.